billige nike sko
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & ReturForsendelse

Vi leverer til hele verden med DHL og alle ordrer inden for 2-3 dage efter betalingen er foretaget. Det vil tage omkring 3-5 dage at nå hele verden, ikke medtaget ferien. Vi vil emaile dig tracking nummer, når ordren er afsendt ud, hvis du ikke modtager tracking nummer indenfor 2 dage, så kontakt os.

Aflysninger

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os immediately.Majority af ordrer afsendes indenfor 2-3 dage fra ordredato, og afsendt ordrer kan ikke annulleres.

Retur

For at returnere en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne skal returneres inden 8 dage efter modtagelsen dato (ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter) .Alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varer er ansvarlig for forbrugeren.

Udveksling

At udveksle et produkt, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne kan byttes inden 8 dage efter modtagelsen dato (ubrugte og i original stand med alle de originale emballage og etiketter). Når returnerer en vare til en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er tydeligt angivet. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren.

Hvis du har spørgsmål om denne politik, så kontakt os.