billige nike sko
Forside ::  Fortrolighed

FortrolighedMbtsko.eu Online Privacy

Information Saml

Når du besøger vores hjemmeside kan du give os nogle oplysninger, personlige oplysninger, du bevidst vælger at offentliggøre, der er indsamlet på et individuelt grundlag og web-stedet anvender oplysninger indsamlet på et samlet grundlag, som du og andre gennemse vores websted.

Information Give

Ud over at give ovennævnte oplysninger til vores partnere, hvis du vælger at svare videre med os via e-mail, kan vi beholde indholdet i dine e-mails sammen med din e-mailadresse og vores svar. Vi leverer de samme beskyttelse for disse elektroniske kommunikation, som vi anvender i vedligeholdelse af oplysninger via mail og telefon.

Information Brug

Groft sagt, bruger vi personlige oplysninger med henblik på at administrere vores aktiviteter, yde kundeservice og gøre tilgængelige andre produkter og tjenester til vores kunder og potentielle kunder. Indimellem kan vi også bruge de oplysninger, vi indsamler til at fortælle dig om vigtige ændringer i vores hjemmeside, nye tjenester og specialtilbud, vi tror du vil finde værdifuld. De lister, der anvendes til at sende dig produkt- og servicetilbud udvikles og forvaltes under vores traditionelle corporate standarder har til formål at beskytte sikkerheden og privatlivets fred for vores kunders personlige oplysninger.

Information Security

Når du sender fortrolige personlige oplysninger, herunder kreditkortnumre til os på vores hjemmeside, sikker server software, som vi har licenseret krypterer alle oplysninger, du indtaster, før den sendes til os. Oplysningerne er krypteret undervejs og afkodes når den når vores websted. Andre e-mail, som du kan sende til os kan ikke være sikker, medmindre vi rådgive dig, at sikkerhedsforanstaltninger er på plads før din meddeler oplysningerne.

Vi udnytter kryptering/sikkerhedssoftware for at beskytte fortroligheden af ​​personlige oplysninger, vi indsamler fra uautoriseret adgang eller videregivelse og hændeligt tab, ændring eller ødelæggelse. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os.